fbpx
N

Je twijfelt of er wel iemand op jouw verhaal zit te wachten?

N

Vraag je je af of je de moeite waard bent om te lezen?

N

Droom je ervan om verhalen te schrijven maar je weet niet waar je moet beginnen?

N

Blijf je hangen in uitstelgedrag?

N

Wacht je tot je een briljante ingeving krijgt?

N

Vertoon je schrijfontwijkend gedrag en blijf je maar excuses of smoezen verzinnen om maar niet je beginnen met schrijven?

N

Speelt je innerlijke criticus dermate op dat je bij voorbaat maar niet begint?

Herken je je in een of meerdere stellingen? Lees dan vooral verder want op 22 september start een nieuwe ronde van mijn succesvolle online schrijfprogramma Verder met Fictie.  

Dit is de online variant van mijn vervolgcursus Creatief Schrijven
die ik heb vernieuwd, uitgebreid en in  
EEN ONLINE JASJE HEB GEGOTEN
met behoud van sfeer, persoonlijke aandacht en inspiratie   

Smaakt Fun, Focus en Flow naar meer? Doe dan mee met het vervolg: Verder met Fictie.
Schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren en observeren staan voorop. Door de opdrachten word je geinspireerd tot het schrijven van scenes, anekdotes en verhalen.
Laat je verrassen door je eigen creaties.

Heb je altijd al verhalen willen schrijven maar kom je er thuis niet aan toe?
Ben je benieuwd welke mooie woorden, zinnen en verhalen in je schuilen?
Doe dan mee! 

Data: 
Livemoment les 1: woensdagavond   22-09-2021 vanaf 19.30

 Livemoment les 2: woensdagavond  29-09-2021 vanaf 19.30
Livemoment les 3: woensdagavond  06-10-2021 vanaf 19.30
Livemoment les 4: woensdagavond  13-10-2021 vanaf 19.30
Livemoment les 5: woensdagavond  20-10-2021 vanaf 19.30
Livemoment les 6: woensdagavond  27-10-2021 vanaf 19.30

 Komt dit moment je niet uit? Schrijf je in voor de wachtlijst voor een alternatief moment.  

 

Ik help je stap voor stap om NU door te gaan met schrijven
DEZE ONLINE SCHRIJFCURSUS IS IETS VOOR JOU ALS JE: 

N

Fun, Focus en Flow naar meer smaakte?

N

Interessante en levensechte personages wilt bedenken

N

Spanning in een verhaal wilt brengen

N

Wilt leren hoe een lezer jouw verhalen voor zich ziet

N

Je aan de slag wilt met hoofd-, bijfiguren en typetjes

N

Je meer wilt leren over thema, motieven, perspectief, dialogen, tijd, locatie en sfeer

N

Je verder wilt met herinneren, fantaseren en observeren

N

Jezelf wilt verrassen met eigen verhalen

N

Meer tijd voor schrijven wilt gaan maken

N

Wel wat hulp kunt gebruiken om te durven en blijven schrijven

N

Inspiratie zoekt om te gaan schrijven

N

Je eigen schrijfstem wilt vinden

N

Staat te popelen om de kracht van creatief schrijven te ontdekken

N

Wilt ontdekken waar jouw verhalen zitten

N

Denken wilt omzetten in doen

N

Wilt durven en doorgaan met schrijven

Deze online cursus voelde ook heel persoonlijk. Ingeborg geeft de cursus op zo’n leuke, ongedwongen manier. Ze verduidelijkt de theorie helder aan de hand van voorbeelden en Ingeborg is zo heerlijk open, vol fantasie en positief.

Ik heb veel van haar geleerd. En het belangrijkste: ze heeft mij enthousiast gemaakt om de pen te blijven hanteren. De (huiswerk)opdrachten zetten je hersenen aan om creatief en artistiek bezig te zijn.

Simone de Jong

Deze cursus heeft een vuurtje in mij aangewakkerd en mijn creativiteit aangezet. Er zitten blijkbaar met de juiste oefeningen en lessen toch meer verhalen in mij dan ik dacht.

Deze cursus was uiterst leerzaam en ook deze groep was weer leuk. Ingeborg doet het hartstikke leuk. Ze heeft humor, veel kennis en geeft positieve feedback. Ik leerde creatief denken en loslaten. Ik zou dit programma zeker aanraden want er zit meer fantasie en creativiteit in je dan je denkt. Je hebt alleen wel de goede oefeningen en de juiste leraar nodig.

Ruth Postma

Ik heb Fun, Focus en Flow gevolgd en was heel blij dat deze cursus online werd gehouden. Daardoor kwam de reistijd te vervallen. 

 Ik heb ontzettend veel plezier gehad tijdens deze cursus en heb heel veel geleerd. Soms was het bikkelen en soms stroomde het. 

 Ingeborg heeft haar zaakjes tip top in orde en alles is uitstekend goed verzorgd. Naast haar professionaliteit is er ook gemoedelijkheid en een veilige en open sfeer. Zelfs online was het heel gezellig. Dit alles doorspekt met haar heerlijk Friese tongval. 

Het is een aanrader om bij haar een cursus te doen. 

Janny Deemter

Ik startte de cursus Fun, Focus en Flow naar aanleiding van de vijfdaagse schrijfchallenge Ontdek de Magie van Creatief Schrijven. 

Ik houd van schrijven maar vaak ben ik al doordrenkt met zwartgallige moedjes. Ingeborg weet me hier vakkundig weg te houden. 

Naast schrijven geeft de cursus zoveel meer plezier. Tijd en ruimte creëren voor jezelf staat centraal, in welke vorm dan ook.

Ik ben Ingeborg enorm dankbaar voor de lessen en de lichtheid die ermee gepaard gaat. Ik heb de flow weer gevonden. Ik doe een blije buiging voor Ingeborg. 

Esther de Witte Hoogeveen

Ingeborg is een inspirerende intuïtieve lerares. Ze heeft oprechte interesse in haar cursisten. Ik voel me echt gehoord en gezien door haar. Ik heb genoten en zal deze cursus zeker aanraden. Mijn creativiteit is door deze cursus weer gaan stromen. Ik heb geleerd zoals trucjes om meer beeldend te schrijven.Voor deze cursus bleef er weinig aan de verbeelding over van wat ik schreef. Ik ben echt enthousiast en een ambassadeur. 

Carolien Abma

Ik heb ontzettend van deze cursus genoten. Het heeft ertoe geleid dat ik door het schrijven meer rust heb gekregen en vaker even de tijd neem om te voelen en dit soms op te schrijven. De cursus kent een mooie opbouw en biedt veel ruimte om te schrijven.
Ingeborg legt de theorie goed uit en ze creëert een fijne sfeer. Ik raad deze cursus aan want het is leerzaam maar vooral leuk om te doen. Je ontdekt dat creatief schrijven binnen het bereik van iedereen ligt. Ik leerde dat iedereen een verhaal heeft en dat het leven verteld mag worden. 

Hieke Ferwerda

Een inspirerende cursus waarin door verschillende methodes je leert om jezelf en je verhalen zichtbaar te maken. Ik heb geleerd tijd vrij te maken om gedachten en verlangens te verwoorden en op te schrijven. Ingeborg geeft erkenning voor geschreven opdrachten en verhalen. Ingeborg weet een sfeer te creëeren die bijdraagt aan persoonlijke groei en het herontdekken van vergeten gebeurtenissen. Ingeborg weet ons mee te nemen deze kleurrijk aan het papier toe te vertrouwen. 

Haise Bosma

Ik vind dit een zinvolle cursus met Ingeborg als bevlogen cursusleider. De inhoud is heel goed en de cursus heeft een erg leuke opbouw. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik leerde mijn creatieve brein beter ontwikkelen. Ik vond het erg leuk om mee te doen en kan me nu beter uitdrukken op papier. Mogelijk ga ik ooit verhalen schrijven.

Anne Bouma

Wat levert het je op:
inspiratie, creatie en schrijfplezier 
beter en creatiever leren schrijven 
6 weken schrijven, elke week komt een nieuwe les vrij  
met werkboeken, uitleg- en inspiratievideo’s en handouts 
met inspirerende schrijfopdrachten 
Wil je deze kickstart om te durven en blijven schrijven 
en om nu echt tijd te maken voor schrijven?  
schrijf je dan nu in en start met de eerste les 
Nu inclusief 6 live schrijf- en inspiratiesessies waarin we elkaar op de WOENSDAGAVOND zien en horen (via Zoom) en we met elkaar gaan schrijven en je extra uitleg en inspiratie krijgt

Ongeacht je leeftijd of je levensloop, en ongeacht de vraag of
het beoefenen van kunst je werk, je liefhebberij of je droom is,
het nooit te laat is of te egoïstisch of te dwaas om aan je creativiteit te werken.

Herken je dit?

Ik doe een individueel schrijftraject met Ingeborg en ze is echt megagoed. Vanaf de eerste minuut merkte ik dat ik met een professional te maken hebt. Ze is scherp, to-the-point en trekt in een bizar korte tijd je verhaal uit je pen. Echt geweldig. Daarnaast is ze ook nog warm, gezellig en een ware expert op haar vakgebied.
Toen ik met haar ging samenwerken, voelde ik dat er ruimte was voor mij om mijn verhaal te doen en toe lichten wat ik wilde in het traject. Ze luisterde en stelde goede vragen. Vragen die mij verder hielpen om mijn vraag nog scherper te krijgen, waardoor het traject nog meer op maat kwam. Door haar krijg ik schrijftools aangereikt die ik in vervolgtrajecten en in mijn werk altijd met me mee zal nemen.

De resultaten zijn meervoudig: ik heb een stap gezet in de verwerking van mijn verleden, door deze nogmaals te bezoeken door de herinneringen op te schrijven. Ten tweede heb ik aan het einde van het traject een boek geschreven met als doel anderen te helpen en te inspireren.  

Danielle Eerenberg - van Heck

Via via kwam Ingeborg op mijn pad, Na de eerste ontmoeting met haar wist ik direct: dit is wat ik nodig heb! Nu schrijf ik mijn verhaal en geeft Ingeborg mij inzicht en overzicht. Ze helpt me de ‘grote chaos’ in mijn hoofd te transformeren in hapklare brokken.

Ze neemt mijn blokkades en angst (kan ik dit wel?) weg door haar creatieve schrijfopdrachten. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om bij Ingeborg een schrijftraject te volgen. Zelf had ik deze stappen nooit (zo snel) gezet.

Lutske Sytema

Deze aanbieding geldt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

‘Zo lang je schrijft wat je wilt schrijven, is dat het enige wat er toe doet.
Of het eeuwig van belang is of alleen voor uren,
dat kan niemand zeggen.’

Virginia Woolf